Make your own free website on Tripod.com
SnafArt
Zona d'Art Públic
Una producció de 

English Version - Version Française
 núm. 0 - Estiu 98'
 
 Especial   
Antoni Miró  

  Sala 
d'Exposicions  
 
  L'ARTicle

XatArt  

 Fòrum  

Recomanacions 

   
  El perquè de SnafArt:

  Amb l'acceleració de les noves tecnologies aplicades al món de la informació i de la comunicació, és evident que el mateix concepte i funció del fenomen artístic està experimentant una profunda transformació, no sols en l'àmbit formal, sinó també en les seues pròpies dimensions ontològiques. 

  Cal prendre cautelosament la iniciativa, avui l'art no es fa únicament per als museus o les galeries... L'art forma part de la quotidianitat, el trobem directament al carrer, a la publicitat, la televisió, etc. L'art apareix íntimament implicat en la societat de l'oci i del consum i, per suposat, en la societat de la comunicació. 

  És per tot això que SnafArt es planteja -d'una manera radicalment interdisciplinar i en constant evolució- introduir en la xarxa el discurs i la reflexió estètiques per tal de propiciar un debat constant, immediat i interactiu al voltant d'iniciatives on la dimensió creativa, experimental i crítica sigen l'eix dinamitzador d'una mena de zona canviant  apta per a tot tipus de manifestació artística.  
   
   

  Cerqueu a Nosaltres.Com des d'aquí mateix:

 


Plana mantinguda per alacant.com per simple amor a SnafArt.
!!*!!
  La drecera cap a SnafArt és: http://gonow.to/snafart gonow.to Un fàcil i gratuït sistema de redireccionaments d'adreces web
Aconsegueix ja l'adreça: http://gonow.to/el_teu_nom!